Az Interface Kft. munkavállalóinak jelentős többsége szoftverfejlesztéssel, rendszertervezéssel foglalkozik, ebből is következik, hogy Cégünk szervezetében a jól képzett szakemberek alkalmazása meghatározó, hiszen az ő teljesítményük alapvető szerepet játszik az Interface Kft. és a felhasználók által igényelt minőségű szolgáltatások elérésében. 

Az Interface Kft. filozófiájában a legfontosabb alapérték tehát ügyfeleink megbízásainak, igényeinek lehető legmagasabb színvonalon történő teljesítése, kielégítése, melynek érdekében törekszünk:

  • megbízóink szakmai tevékenységének és elvárásának minél pontosabb megismerésére,
  • az igénypontok beazonosítására a fejlesztési munkák megkezdése előtt,
  • magas színvonalú és korszerű szakmai tudás megszerzésére, megtartására, folyamatos fejlesztésére,
  • a kitűzött feladatok legmagasabb szakmai színvonalon történő megvalósítására.

A szoftverfejlesztés sikerének kulcsa ezeken a pilléreken alapszik.

 

 

Korszerű operációs rendszerekre, megrendelőink egyedi igényeinek megfelelő, megbízható szoftvereket, szoftverrendszereket fejlesztünk. Évtizedes szakmai tapasztalatunk alapvetően a pénzintézeteknél és az államigazgatás, illetve az állami szférához kapcsolódó hatóságok területén hasznosítottuk, ugyanakkor más területen működő ügyfeleink részére is fejlesztünk – illetve fejlesztettünk – integrált ügyviteli rendszereket. 
Ilyen termékünk például az önkormányzatok részére kialakított iktatórendszer, melyet a kor és az egyre terjedő internet felhasználó társadalom kihívásainak megfelelően továbbfejlesztettünk, illetve a jogszabályokban előírt szükséges szabványpontoknak megfelelően tanúsíttattunk.

Az egyedi megbízások mellett foglalkozunk általános célú szoftverek készítésével is, amelyek kedvező árfekvésük miatt bármely ügyfél számára elérhetőek. Az Interface Kft. kitűzött célja az ügyfelek hosszú távú kiszolgálása, ezért saját fejlesztésű szoftverrendszereink követése, továbbfejlesztése és üzemeltetése alapvető fontosságú eleme a tevékenységünknek.