A minőség a fejekben kezdődik.

(C. Borgward)

Az INTERFACE Kft. szoftvereket fejleszt, telepít, számítógépeket és szoftver termékeket forgalmaz, és az ezekhez a tevékenységekhez kapcsolódó mérnöki tanácsadással, szolgáltatással foglalkozik.

INTERFACE Kft. vezetősége és munkatársai minőségre törekvését kifejezi, hogy mindenkor a legjobb tudásuk szerint, a vevő elvárásainak kielégítésére, és azon túl is, a saját megelégedésükre is végzik feladataikat.

A kitűzött cél elérése érdekében az INTERFACE Kft. felső vezetése elhatározta:

  • Működése és tevékenységes során JÓL KÉPZETT munkatársakat, alvállalkozókat alkalmaz, magas színvonalú szakmai tevékenységüket folyamatosan ellenőrzi, annak fenntartására és állandó fejlesztésére, javítására ösztönzi őket.
  • Elvárja és megbecsüli, hogy munkatársai, alvállalkozói kiemelkedő TUDÁSUKKAL ÉS FELELŐSSÉGTELJES MAGATARTÁSUKKAL hozzájárulnak az INTERFACE Kft. sikereihez.
  • Munkatársai számára olyan INFRASTRUKTÚRÁT és MUNKAKÖRNYEZETET biztosít, amelyben kiemelkedő színvonalú alkotómunka valósulhat meg, támogatja A KREATÍV MŰHELYEK kialakítását.
  • A KIEMELKEDŐ MINŐSÉGŰ SZOLGÁLTATÁSOK teljesítését és az ÜGYFÉLORIENTÁLT KOMMUNIKÁCIÓT valamennyi MUNKATÁRSÁTÓL, ALVÁLLALKOZÓJÁTÓL alapvető kötelezettségként várja el.
  • A technikai, módszertani eszköztár folyamatos FEJLESZÉSÉT, és azok alkalmazásba vételét.
  • Nagy hangsúlyt helyez a HIBÁK MEGELŐZÉSÉRE, lehetővé téve azok kialakulásának megelőzését, folyamatos javítását, ELKERÜLVE AZ UTÓLAGOS ÉSZLELÉS, KORRIGÁLÁS SZÜKSÉGESSÉGÉT, megcélozva ezzel a már kivívott piaci pozícióink és vevőink elégedettségének megtartását, fokozását.
  • Valamennyi munkatársától, alvállalkozójától elvárja a cég ügyfeleivel való KORREKT és HOSSZÚTÁVÚ üzleti kapcsolatok kialakítását, megtartását.

Az INTERFACE Kft. FOLYAMATOSAN ÉRTÉKELI munkatársai és alvállalkozói TELJESÍTMÉNYÉT, annak érdekében, hogy a jó minőségű munkavégzés és teljesítés minden munkatárs és alvállalkozó belülről fakadó igényévé váljon. Ennek érdekében szigorú átvételi, ellenőrzési eljárást alkalmaz

Minőségpolitikai fejlesztéseink, piaci pozíciónk megtartásához, erősítéséhez nélkülözhetetlenek, de hisszük azt is, hogy céljaink végső és legfontosabb nyertesei a termékekkel és a szolgáltatásokkal egyre elégedettebb vevők.

Minőségpolitikánkat valamennyi munkatársunk, alvállalkozónk ismeri, elismeri és elfogadja.

Szabó István
ügyvezető igazgató