Faktori – programcsalád

A Faktori programcsalád komplett megoldás, amely lehetővé teszi a belföldi és nemzetközi faktorálási tevékenység hatékony, teljes körű lekezelését.

A Faktori programcsalád két rendszerből áll, a Faktori Alapprogramból, ami a nemzetközi és belföldi faktorálás adminisztratív és operatív tevékenységét fedi le, valamint a Faktori Internet programból, ami a szállítói számlák és a vevői fizetések elektronikus beküldését és beolvasását teszi lehetővé, és a faktorház/bank faktoring ügyfeleinek realtime információt nyújt ügyleteikkel kapcsolatban.

Egységes felülete által könnyen elsajátítható (felhasználóbarát), és az alkalmazott technológiának köszönhetően folyamatos működést (7/24), rugalmas paraméterezhetőséget és egyszerű adminisztrációt biztosít. Eszköztára könnyen érthető formában vezet végig a folyamatokon, és a dialógokon is gyors, egyszerű mozgást biztosít a felhasználóknak.

A modern üzletvitel jól előkészített döntések sorozata, amelyhez elengedhetetlen a naprakész információk, adatok rendelkezésre állása. A Faktori programcsalád lehetővé teszi a vállalat menedzsereinek és felsővezetőinek a szükséges analitikus és aggregált információkhoz való azonnali hozzáférést. Az alkalmazott technológia hosszú távon megoldást nyújt a faktorház információ igényeiben bekövetkező változások követésére, a rendszer hatékony kiterjesztésére.

Az állami intézmények felé történő folyamatos jelentések szükséges velejárói a faktorálási tevékenységnek. Az általunk nyújtott megoldás gördülékenyen elkészíti a negyedéves, éves és auditált éves PSZÁF jelentést, valamint az MNB jelentést.

A Faktori programcsalád open system, azaz XML felületének köszönhetően megteremti a különböző szervezeti egységek adott esetben különböző rendszerplatformokon futó szoftverei közötti adatkapcsolatot. Lehetővé teszi a szállítók és a vevők által bármilyen fájlformátumban és struktúrában, Interneten benyújtott számlák és fizetések nagytömegű befogadását, valamint az elektronikus adatcserével (EDI) biztosítja a nemzetközi kommunikációt.